Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo
Agenda
  • No hi ha novetats
Administra

El dia 3 d’octubre es presenta ‘Filosofia de la tecnologia’, de M. Bunge

     

Benvolgudes, benvolguts,

Des de la Societat Catalana de Tecnologia, amb motiu de la celebració del centenari del filòsof i físic Mario Bunge, ens plau convidar-vos a la presentació del seu llibre Filosofia de la tecnologia, el primer de la col·lecció «Habilis: Tecnologia i Societat», cofinançat per la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat Politècnica de Catalunya. L’acte se celebrarà el dijous 3 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala Pi i Sunyer de la Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona).

En l’acte, comptarem amb Alfons Barceló, autor del pròleg de l’obra, i amb l’editor i traductor Antoni Hernández-Fernández. També es durà a terme una connexió telefònica amb l’autor del llibre, Mario Bunge, resident al Canadà.

Desitgem gaudir de la vostra presència.

Cordialment,

M. Núria Salán Ballesteros
Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia

 

Invitació en PDF