Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Agenda
  • 08.02. - 19.03.2021 |
    Calendari de l’exposició itinerant “L’enginy (in)visible…”
    » Més informació «
Administra

Vídeo: II Jornada Humanitats i Tecnologia

.

II Jornada Humanitats i Tecnologia:
«Cap a una Barcelona Tecnoètica»

5 de novembre de 2020

Canal YouTube de l’IEC


Organitzada per:

        


La jornada ens apropa a un tema d’actualitat com és la necessitat de situar Barcelona com a referent de la tecnoètica. És possible una tecnoètica sense participació ciutadana? Podem parlar d’urbanisme ètic a la ciutat? Té sentit centrar-se en la ciutat en un context global en què la cooperació internacional és clau?

Per a respondre a aquestes qüestions o, com a mínim, per a fomentar la reflexió i el debat, s’estableixen uns diàlegs amb l’arquitecte i urbanista ―actualment arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona―, Xavier Matilla i Ayala, i amb la vicerectora de globalització i cooperació de la Universitat Oberta de Catalunya, la doctora en física Pastora Martínez Samper.