Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo
Agenda
  • No hi ha novetats
Administra

Seccions i Grups

.

Secció d’Energia

Secció que analitza i reflexiona sobre com la tecnologia pot beneficiar tothom i estar al servei de la gent, amb la visió que l’energia no és combustibles o electricitat, sinó recursos de la natura. Aquesta secció difon els resultats de les tasques que duu a terme mitjançant un congrés d’energia, conferències, seminaris i publicacions.

El seu grup, Energia i Territori, té per missió fomentar l’equilibri entre energia i territori en una societat sostenible.

Responsables: Joaquim Corominas i Santi Martínez

A/e: energia-sct@correu.iec.cat

 

Secció d’Indústria i Dona

Secció que aposta per donar visibilitat a la necessitat d’atreure talent femení cap als cicles formatius de l’àmbit tècnic. En col·laboració amb empreses destacades, amb la Fundació FP-Barcelona i amb Ensenyament, la Secció Indústria i Dona organitza i participa en esdeveniments que destaquen models de dones emprenedores, des dels cicles formatius, i treballa per a erradicar mites sobre estudis poc feminitzats.

Responsables: Anna Mates i Purificación Martínez

A/e: industria.dona-sct@correu.iec.cat

 

Secció Catalana de Metrologia

L’activitat principal d’aquesta secció és la divulgació de la metrologia en llengua catalana. A més, també vol ser un punt de trobada per a tots els metròlegs perquè puguin compartir dubtes, novetats i experiències. Algunes de les activitats que sorgeixen en la secció són la celebració del Dia Mundial de la Metrologia, l’edició d’un butlletí anual i la participació en entitats educatives i jornades tècniques.

Responsables: Eugeni Vilalta i Albert Garcia Benadí

A/e: scmetro-sct@correu.iec.cat

Web: www.scmetro-sct.cat

 

Grup d’Ensenyament

Grup format per professorat de tecnologia d’ESO, batxillerat i cicles formatius, amb la voluntat de crear un grup d’interès en el disseny d’activitats formatives, el desenvolupament de metodologies d’aprenentatge, les activitats de captació de talent jove cap a perfils tecnològics i el suport per al professorat de tecnologia a Catalunya.

Responsables: Jordi Regalés, Sílvia Zurita, Judith Tello, Antoni Hernández, Rosana Fernandez

A/e: professorat.tecnologia-sct@correu.iec.cat

 

Grup de Fabricació Additiva

Responsable: David Adrover

A/e: fabricació.additiva-sct@correu.iec.cat

 

Grup de Tecnologies Aeroespacials

Responsable: David Adrover