Conferència

«Els determinants del coneixement lingüístic de la població immigrada: una aproximació economètrica aplicada al cas del català», a càrrec d’Antonio di Paolo.

Data: Dijous, 4 de març, a les 18.30 hores.
Lloc: Sala Puig i Cadafalch de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona).

Sinopsi: L’objectiu de l’estudi és analitzar el procés d’aprenentatge lingüístic dels nouvinguts, fent servir un model economètric que permet considerar a nivell empíric l’efecte dels tres elements claus per l’aprenentatge lingüístic, segons una perspectiva econòmica: l’exposició a la llengua, la intensitat de l’exposició i l’eficiència en l’aprenentatge lingüístic. Els resultats confirmen les indicacions teòriques, posant també en rellevància el rol del nivell d’instrucció en explicar les diferències en les trajectòries d’aprenentatge de la llengua catalana.

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Pàgina del 40è aniversari
Administració