Conferència

«Llengua i política. Anàlisi de les dades del Panel 2005»

a càrrec d’Albert Faba, sociolingüísta i Anna Tarrés, de la Fundació Bofill

Dia:
29 de març de 2011 a les 18.30h
Lloc: Sala Puig i Cadafalch de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47

Es van presentar diversos creuaments de la llengua dels enquestats amb el seu autoposicionament polític (en l’eix dreta/esquerra) i nacional (en l’eix català/espanyol). D’altra banda, també s’analitzaran les característiques dels votants de cada espai polític pel que fa als seus capteniments lingüístics. La informació és el resultat de l’explotació de les dades de l’enquesta Panel d’Anàlisi de les Desigualtats (PaD Fundació Bofill) corresponents a l’any 2001, 2002 i 2005, on s’inclouen resultats sobre la llengua d’identificació, l’ús lingüístic en diverses situacions i la llengua en què es va fer l’enquesta. També sobre la llengua familiar d’una manera àmplia i un conjunt de preguntes sobre el conflicte lingüístic.

A l’acte es va lliurar un exemplar de la publicació Les llengües a Catalunya, 2001-2005. Informes Breus. Fundació Bofill.

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Pàgina del 40è aniversari
Administració