«Desigualtat lingüística al Sistema Universitari Públic Valencià»

a càrrec de Rafael Castelló, vicedegà d’Estudis i Innovació Educativa de la Universitat de València

Dia i hora: 1 de desembre de 2011, a les 19.30 hores
Lloc: Sala Fontserè de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, Barcelona

La Universitat ha estat un espai social de referència, per a la societat valenciana, pel que fa als processos de normalització. No obstant això, l’estudi més complet i complex que s’ha fet mai sobre aquests processos de normalització lingüística a les universitats públiques valencianes mostra que els objectius aconseguits disten molt, encara, d’aproximar-se a una situació d’igualtat entre les llengües oficials, per la qual cosa son necessàries polítiques d’igualtat lingüística per tal d’arribar, a mitjà o llarg termini, a un sistema universitari valencià biligüe (valencià-castellà) o trilingüe (valencià-castellà-anglès).

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Pàgina del 40è aniversari
Administració