La SOCS: mirada al futur

Divendres, 8 de gener de 2019

Matí de 9:30 a 13:30

Sala Pi i Sunyer de l’IEC, C. del Carme 47, Barcelona

La junta de la SOCS us proposem d’acompanyar-nos en aquest esdeveniment per la necessitat d’una reflexió necessària sobre la marxa de la nostra disciplina, de la comunitat científica i dels sectors socials i professionals associats a ella. Creiem que la SOCS ha de fer un nou pas per mantenir-se com una eina de progrés de la nostra vida intel·lectual i de seguiment dels processos sociolingüístics a casa i a fora. Tenim el convenciment que hem de construir noves dinàmiques i alhora capitalitzar el considerable suport que ens dona l’IEC per a projectar la societat i servir la gent.

Invitem, per tant, a socis i col·legues, estudiants i treballadors de la llengua als debats sobre els diversos aspectes que afecten a la disciplina i a la SOCS específicament:

9:30-10:00. Bloc 1. Obertura i presentació de l’acte. Joan Pujolar (president, UOC) i Maria Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica.

10:00-11:00 Bloc 2. La SOCS en relació a les estructures de recerca en SL ja existents (CUSC i CRUSCAT). Xavier Vila (UB) i Miquel Àngel Pradilla (URV).

11:00-11:30 Pausa.

11:30-12:15 Bloc 3. El rol/futur de la SOCS vist des del món de la investigació universitària. Investigadors júnior i investigadors sènior. Avel·lí Flors (UOC), Luci Nussbaum (UAB), David Block (UDL-ICREA).

12:15-13:00 Bloc 4. El rol/futur de la SOCS vist pels professionals de la llengua. Mercè Solé (LINGUAPAX); Anton Ferret (DGPL).

13:00-13:30 Cloenda a càrrec de Joan Pujolar i qui calgui/vulgui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Pàgina del 40è aniversari
Administració