Lliurament del 19è Premi Modest Reixach de la SOCS

El passat 23 d’abril l’IEC va poder reprendre els tradicionals lliuraments de premis de la diada de Sant Jordi. Pel que fa al premi Modest Reixach de Sociolingüística, va recaure en un capítol de llibre:

 

Puigdevall, Maite, Colombo, Alba, & Pujolar, Joan (2019). Espacios de adopción del catalán. Una aproximación etnográfica a las mudas lingüísticas en Cataluña. Publicat al llibre Fernando Ramallo, Estíbaliz Amorrortu, & Maite Puigdevall (Eds.), Neohablantes de lenguas minoritarias en España. Iberoamericana / Vervuert.

A la foto es pot apreciar el moment de lliurament a les autores acompanyades del president de l’IEC Joandomènec Ros. El premi s’ofereix a un treball de recerca o d’assaig sociolingüístic, redactat en qualsevol llengua i publicat per autors residents als països de llengua catalana o amb afiliació a les seves universitats, així com a treballs de base empírica sobre els usos de la llengua catalana o altres aspectes de la realitat sociolingüística dels països de llengua catalana publicats des de fora del domini lingüístic català.

 

Una resposta a Lliurament del 19è Premi Modest Reixach de la SOCS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Pàgina del 40è aniversari
Administració