Sinergies de Recerca II: GRELIE (UdL)/IDENTI.CAT (UOC)

 

22 de NOVEMBRE de les 15h a les 16.30h a través de videoconferència. Enllaç: https://us02web.zoom.us/j/88595501044?pwd=d25UYjJwTmlKdWwxM3V0ZDBjdE0yUT09

El mapa de sociolingüística de la SOCS pretén fer visibles recerques en curs que porten a terme equips investigadors d’universitats catalanes. En el marc d’aquest mapa, el projecte ‘Sinergies de recerca’ busca fer dialogar projectes d’investigació amb dimensions comunes.

En aquesta segona reunió, es tractarà el tema dels migrants i els seus descendents com a nous parlants, les oportunitats i reptes sociolingüístics i educatius que representen. D’una banda, el grup GRELIE de la UDL duu a terme el projecte “Perfiles de Aculturación y Aculturación Lingüística de los Descendientes de Migrados. Retos y potencialidades para el Aprendizaje Lingüístico y la Inclusión Lingüística y Socioeducativa” dirigit per Cecilio Lapresta Rey; mentre que el grup Identi.Cat presenta el projecte EQUILING-CAT “Els nous parlants com a agents de transformació sociolingüística a Catalunya” dels investigadors Joan Pujolar i Maite Puigdevall, de la UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Pàgina del 40è aniversari
Administració