SOCIETAT CATALANA DE MATEMÀTIQUES

Del 12 de setembre al 19 d’octubre de 2016 s’obre el període d’inscripció al programa de la Fundació Catalunya-La Pedrera Bojos per la ciència per a l’estímul del talent científic entre els joves. Dins d’aquest programa marc, Bojos per les Matemàtiques, és una proposta conjunta de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM, societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans).

Bojos per les matemàtiques és un curs d’un any de durada dirigit als estudiants del primer any de batxillerat de la modalitat de Ciències i Tecnologia amb especial interès i talent per les matemàtiques.

Més informació.

Compartir

S’ha obert el termini per presentar candidatures a la segona edició del Barcelona Dynamical Systems Prize sota el patronatge del Professor Carles Simó. Podeu trobar tota la informació a aquest enllaç.

We open the period for presenting candidatures for the second edition of the international Barcelona Dynamical System Prize under the patronage of Professor Carles Simó. All information can be found at this link.

Twitter