SOCIETAT CATALANA DE MATEMÀTIQUES

La SCM convoca per primer cop el premi EMMY NOETHER al(s) millor(s) treball(s)
de fi de grau de matemàtiques (TFG) defensat l’any 2016 en qualsevol de les universitats catalanes que imparteixen el grau de Matemàtiques: UAB, UB i UPC.
El premi tindrà caràcter anual. Aquesta convocatòria 2016 es farà en un acte previst pel dia 10 de març a l’IEC (enllaç a la convocatòria 2016) amb la participació de tres ponents, antics alumnes del grau i actualment desenvolupant la seva feina en diversos sectors professionals: docència a secundaria, sector bancari i recerca matemàtica.

Des de la SCM pensem que proposar un premi per als millors TFG pot ser una activitat interessant de dinamització de les noves generacions en l’activitat matemàtica.

L’interès a promocionar aquesta activitat és divers. Per un costat, el premi pot ser un incentiu per a alguns alumnes en l’elaboració de treballs de més nivell o per a millorar-ne la presentació, etc. Per un altre costat, voldríem lligar el lliurament del premi a un acte dedicat als alumnes dels darrers anys (i, per tant, potencials alumnes que es preparen per a la realització dels TFG de l’any en curs). Aquest acte vol ser un ajut per a aquests alumnes de cara a conèixer de primera mà les possibles sortides professionals o acadèmiques, tot convidant antics estudiants de grau, màster o doctorat que estiguin consolidant (o ja hagin consolidat) la carrera professional. Finalment, l’acte hauria de permetre promocionar la SCM, fer-la visible a la futura comunitat i aconseguir l’entrada de nous socis.
Bases del premi.
Formulari d’inscripció.

Twitter